26 Nisan 2010 Pazartesi

Geçtiğimiz hafta NY


Bu haftaya başlarken geçtiğimiz hafta NY'da neler olmuş, neler konuşulmuş, neler izlenmiş, neler populermiş bir göz atalım :) NY'dan geri kalmayalım:

- 22 Nisan "Earth Day" olarak kutlandı. Her yerde hayatımızı "Green"i nasıl sokabileceğimiz ile ilgili aktiviteler ve promosyonlar yapıldı. My Earth Day Resolution: Çevreme karşı daha da duyarlı olacağıma ve daha çok recycle yapacağıma karar vererek, bir sonraki Earth Day'e kadar yeşilliğime yeşillik katmaya karar verdim.

- Merakla beklenen Jennifer Lopez'in yeni filmi "Back Up Plan" sinemalarda gösterilmeye başlandı. Ama beklediği ilgiyi göremeyip birinciliği son 5 haftadır bir numara olan "How to Train Your Dragon"a kaptırdı. Bir kez daha görüldüki Amerika'da çizgi film yaparsan her zaman haftalarca bir numarada kalırsın. Bakınız Shrek, The Incredibles, Up, Wall E vs.... 3 Numarada Steve Carell ve Tina Fey'in komedi film olan "Date Night" 2. haftasında da ilgi görmeye devam etti.


- Maalesef 24 Nisan'i Ermeni Soykırımı olarak tanıyan yayınlarda bununla ilgili haberler ve belgeseller yayınladı :(

- Gene en çok seyredilen yarışmalar "American Idol" ve "Dancing with the Stars" oldu. Hiç bir zaman eskimeyecek herhalde bu yarışmalara olan ilgi. TV'de bu yarışmaların yarışmacılarıyla yapılan röportajlar ve eleme tahminleri gündemi işgal etti.

- TV'de Universal Studio's Orlando'da yeni açılan Harry Potter ride'nin reklamları dönmeye başladı. Bu da en çok sevdiğim yerlerden biri olan Universal Studio's ve Disneyland'e gitme isteğimi kabartti.

- 12 gün sürecek ve 500'e yakın filmin gösterileceği Tribeca Film Festival'i başladı.


- Saks Fifth Avenue'da 4 gün boyunca süren %20 friends&family indirimi kalp çarpıntısına neden oldu.

- Hava hafta boyunca mevsim normallerindeyken haftasonu yağan yağmur üzüntü yarattı :(

- David Letterman'a konuk olarak katılan 3 çocuk annesi! Demi Moore gene ağızları açık bıraktı.



- Türkiye'de çok ilgi görmeyen "Country Music Awards" töreni yapıldı.

- Piyango talihlisi 258 milyon dolar kazanarak, bizim yılbaşı piyangosunun yeteri kadar da fazla olmadığını akıllara soktu.

- En çok sevilen dizilerden biri olan "Glee"de bu hafta yer alan Madonna şarkıları, diziyi haftanın en çok konuşulan dizisi haline getirdi. Madonna'nın bile seyrettiği bölüm, Madonna tarafından da "brilliant" olarak onay aldı.


Şimdilik NY'dan bu kadar, bakalım yeni hafta hepimize neler getirecek.(Tabiki rejimler başlıycak, erken yatılacak uykular alınacak, spor yapılmak istenecek, haftasonu planları başlayacak ve bir bakıcaz, tekrar pazartesi gelmiş.)

Herkese süperrrr bir hafta diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder