15 Eylül 2010 Çarşamba

Bu Aralar Buralarda.....

- Yeni çıkan Blackberry Torch - Blackberry kullanıcıların heyecanla beklediği, haftalardır reklamı yapılan Blackberry Torch sonunda çıktı.Çıkar çıkmaz da herkesin telefonlarını upgrade etmesine sebep oldu. Iphone 4'un aylardır her yerde olduğunu söylememe bile gerek yok, hala Apple mağazalarında bitmek bilmeyen kuyrukları mevcut.


- TV'de H&M reklamları - H&M korkunç yoğun şekilde reklam kampanyasına başladı. TV'de her reklam kuşağında bir tane H&M mankenin yer aldığı, ortalama 25 dolarlık ürünleri süper gösteren reklamlar gözümüze gözümüze sokulmakta. Allah'ım nasıl olurda elleyince bu kadar çirkin olan kumaşları bu reklamlardaki mankenler bu kadar güzel taşıyor, hayat bu kadar mı adaletsiz. "TV'de gördüm şahane, mağaza gittim amanın bu ne" şeklinde bir durum söz konusu

- Chanel Ojeler - Yazın başından beri herkesin elinde gördüğüm "Particuliere" renkli Chanel oje ve bu aralar her yerde rastladığım "Paradoxal" rengine yetişmeye çalışırken, hemen geçtiğimiz hafta sonbahar için yeni "Khaki" koleksiyonunu çıkardı Chanel. Hadi bakalım buna da yetişmeye çalışırken kış için sıra da ne çıkacak, kolay gelsin.


- Yeni sezon dizileri - Çok yakın zamanda başlayacak olan yeni TV sezonunda yer alacak bir sürü dizinin reklamı her gün kanalarda yer alıyor. Hepsinin birbirinden ilginç göründüğü reklamlardan hangi birini seyredeceğimi şaşırmış bulunuyor, yeni bir Lost, bir Heroes, bir Grey's Anatomy çıkarda dünyaca meşhur olur bende yanlış diziyle başlayıp kaçırırım diye endişelenmeden duramıyorum.

- Reed Krakoff Boxer II çanta - Bu çanta bu ay nerdeyse bütün dergilerde yer aldı, ve tabi ki yavaş yavaş herkes de bunu almaya başladı. Bu kış bu çantalardan herhalde daha çok göreceğim.


- The Girl With the Dragon Tattoo - Hala bitmedi hala bitmedi, bu kitabın popularitesi hala bitmedi. Aylardır en çok okunan kitaplar listesinde 1 numaralarda dolaşan kitabı okumayan nerdeyse okuma-yazma bilmiyor kabul ediliyor.

- Trader Joe's - Manhattan'da daha önce bir tane olan Trader Joe's marketi şimdi mantar gibi her yerde biter oldu. Konuştuğum herkes evinin yakına açılacak olan yeni bir Trader Joe's marketinin heyecanı içinde.


- J Brand "Houlihan" Skinny Cargo Pantolonlar - Yazın başında okuduğum bir haberde J Brand'ın en çok sattığı, Bloomingdale's gibi büyük department storeların binlerce ısmarladığı bu pantolon, havaların hafif soğumasıyla beraber gene herkesin üstünde. Yeşil, kahve ve açık mavi renkteki pantolonlar hem çok rahat hem de topuklularla spor şık bir hava veriyor, tabi çok büyük ihitmal başkalarıyla pişti olmayı göze alırsanız.


- New York Fashion Week - Artık önüm arkam sağım solum fashion, trend, hip, chic, party kelimeleriyle doldu. Bu haftanın bittiğine ne kadar çok seviniyorum, kelimeler yetersiz. Bu kadar "fashion"da artık "fashion" olmaktan çıkıyor bir bakıma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder