16 Eylül 2010 Perşembe

Merakla Beklediğim Filmler

Havalar soğukken en çok sevdiğim şeylerden biri sinemaya gitmek. Arka arkaya 3 filme bile gitmişliğim olacak kadar çok. Daha tam sonbahar geldi sayılmaz ama yavaş yavaş soğuk havanın geldiğini dışarı çıktığım hergün üzerime biraz daha kalın birşey mi alsaydım acaba düşüncesiyle daha da iyi anlıyorum. Soğuk ve yağmurlu sonbahar günlerinde en merakla gitmeyi planladığım filmler:


Ben Affleck, Mad Men'in meşhur Jon Hamm'ı, Hurt Locker'ın Jeremy Renner'ı ve herkesin favorisi Gossip Girl'in Blake Lively'sinin başrollerini paylaştığı "The Town", banka soygunu yapan 4 hırsızın heyecanlı hikayesi.


Michael Douglas'ın yıllar önce Charlie Sheen'le beraber oynadığı "Wall Street"in devamı olan film de Douglas'a Shia LaBeouf eşlik ediyor. Gene aynı heyecan gene aynı hırs ve entrikayla dolu olan filmi seyrederken muhteşem şehir görüntüleriyle New York'a tekrar aşık olacağız herhalde.

Hepimizin hergün kullandığı "Facebook"un hikayesi olan filmde "Facebook"u kuran Mark Zuckerberg'i Jesse Eisenberg oynuyor. Filmdeki bir diğer süpriz de Justin Timberlake.

En merakla beklediğim filmlerden biri olan "Stone"da Edward Norton, Robert DeNiro ve Milla Jovovich başrolu paylaşıyor. Hapisten çıkmak için karısının, dosyasının tahliyesine karar verecek olan memuru baştan çıkarmasını isteyen bir mahkümunun hikayesi, sonradan beklenmedik bir sona gelecek.

Lisedeyken birbirinden nefret eden iki kızdan birinin yıllar sonra diğerinin erkek kardeşiyle evlenmesini konu alan komedi filmi "You Again" erkeklerin çok hoşuna gidecek bir film olmasa da eminim kızları kendine çekecek.



Ben her ne kadar sevmesem de bu aralar sürekli reklamları yapılan üç korku filmini de buraya eklemeden edemedim. Renee Zellweger'in baş rolünde olduğu "Case 39" adlı filmle ilgili ilginç bir detay da filmin 2006 yılında çekilip 2008 yılında vizyona girecek olarak planlanıp, ancak bu sene vizyona girecek olması. Korku filmi severler bu filmleri takip etsin.

Son olarak da çok mükemmel bir film olacağını düşünmesem de bunca ünlü aktorün hatrına seyretmem gerektiğini düşündüğüm film "Red".Film de Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich ve Helen Mirren başrolde yer alıyor. Bunu okuduktan sonra eminim siz de benim gibi düşünüyorsunuz.

Ekim sonuna kadar beklediğim filmler bunlar. Şimdilik bu filmleri takibinize alın. Daha ilerki aylarda beklediğim filmleri size daha sonra yazacağım. Elinizden patlamış mısırınız, yanınızdan birlikte film seyretmekten hoşlandığınız sevdiklerinizi ayırmayın, iyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder