11 Mayıs 2010 Salı

Geçtiğimiz hafta NY #3


- Bu hafta New York'ta "yılın en şık gecesi" olarak da bilinen Met Costume Instute Gala ile başladı. Her sene Metropolitan Museum of Art'ta yapılan galaya New York elitleri ve Hollywood ünlüleri birbirinden şık elbiseleriyle katıldı, gözlerimiz bayram yaptı. Bu sene seçmekte çok da zorlansamda favorilerim :






- New York'ta hava mevsim normallerinde seyrederken, bir çok restoranın haftasonu brunch partilerine başlaması yazın geldiğini hissettirirken, havaların daha da ısınmasını istememize sebep oldu.

- Beyonce yeni videosu "Why don't you love me?"yi sessiz sedasız yayınlandı. 1950'lerdeki ev kadınlarından esinlenerek çekilen videoda, özellikle Beyonce'nin 6 Grammysinin tozunu alması kıskançlık yarattı.


- Perşembe günü P&G'nin hisse fiyatları ile ilgili yapılan "yanlışlık" yüzünden New York Stock Exchange 1000 puan düşerek, Türkiye dahil bütün dünya borsalarında düşüşe sebep oldu. Yanlışlığın teknik bir bilgisayar hatasından kaynaklandığını söyleyen yetkililer, "hiç mi kimse bu bilgisayarları kontrol etmez yahuu" dedirtti.

- Halle Berry, ünlü bebekler arasında bence en güzeli olan kızının model babasından boşandı.


- Haftalardır beklenen Iron Man 2, 133.6 milyon dolar hasılatıyla bu haftanın en çok seyredilen filmi olarak beklendiği gibi birinci sırada yerini aldı.

- Altın kızların sevilen oyuncusu Betty White, SNL(Saturday Night Live)'ın bu haftaki konuk oyuncusu oldu. Acaba 80 yaşına kadar yaşar mıyız diye düşünen bizlere, 88 yaşındaki oyuncunun gösterdiği mükemmel performans "Maşallah" dedirtti.Betty White'nın yer aldığı SNL, son bir buçuk yılın en yüksek ratinglerini aldı.


-Nashville'de gerçekleşen büyük sel otuza yakın kişinin ölümüne neden oldu.



- Amerika'nın bir numaralı talk show sunucusu Oprah'ın "O" dergisi birçok ünlünün katılımıyla Times Square'de 10. yılını kutladı. (Tabiki Mehmet Öz bu partiyi kaçırmadı)

-Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Miss USA güzellik yarışması yarışmacılarının, Victoria's Secret modellerini aratmayan siyah-beyaz katalog resimleri kadın hakları dernekleri başta olmak üzere, feministler, aşırı sağcılar ve kıskanç şişko kadınlar tarafından "yuh"landı. Rating düşkünü ve organizasyonun sahibi Donald Trump'un avuçlarını ovuşturmasına sebep oldu.



- Daha yaz geldi geliyor derken, Saks ve Bergdorf'ta başlayan sonbahar sezonu previewları, "herhalde hiçbir zaman onların bu hızına yetişemeyeceğiz :(" dedirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder