4 Mayıs 2010 Salı

Geçtiğimiz hafta NY #2


Bir önceki "Geçtiğimiz hafta NY" yazım çok beğenildi, o yüzden her hafta NY'dan updateler vermeye çalışacağım. NY'da neler olmuş, neler konuşulmuş, neler izlenmiş, neler populermiş bir göz atalım :) NY'dan geri kalmayalım:

- NY'a bombasını vuran haber, tahmin edileceği gibi Times Square'de bulunan bomba oldu. Özellikle havaların ısınmasıyla daha da kalabalıklaşan Times Square'de eğer o bomba patlasaydı, kaç kişi zarar görürdü tahmin bile edemiyorum.

- Sandra Bullock'un boşanma davası daha manşetlerden inmeden, çıkan yeni evlat edinme haberi özellikle de bunu herkesten gizli olarak yapmış olması ve saklayabilmesi şok etkisi yarattı. Sandra Bullock'un bebeğiyle verdiği ilk röportaj People dergisine kapak ve haftanın en çok konuşulan olaylarından biri oldu.


- Arizona'da yeni kabul edilen "Support Our Law Enforcement and Safe Neighborhoods Act" büyük tartışma yarattı. Bu yasaya göre, yasal olarak Arizona'da bulunmadığından şüphelenilen herkese, her an kimlikleri ve vize belgeleri sorulabilecek. Tabi ki bu yasa beraberinde insanlar tipine göre fişlenecek mi soru işaretlerini beraberinde getirdi.

- NY'da hava haftasonuna doğru 30 dereceleri buldu. Daha yeni dolaplardan çıkan T-Shirtlerin yanına hemen şortlarda eklendi, evlerde klimalar çalışmaya başladı.

- BP'nın petrol borularından Meksika körfezine yayılan ve bütün deniz canlılarını etkileyen petrol akıntısı üzüntü yarattı.


- Korku filminin fendi çizgi filmi yendi. Bu hafta vizyona giren "A Nightmare on Elm Street" haftanın en çok seyredilen filmi olarak, "How to Train Your Dragon"u tahtından indirdi.

- Önümüzdeki hafta vizyona girecek "Iron Man 2" filminin yapılan galasında Scarlett Johansson mı daha güzel, Gwyneth Paltrow mu sorusunu tartışmaya açtı.



-Lost'un geçen hafta olmaması beni üzüntüye boğarken, artık bitsin diye merakla beklediğimiz sonunu bir hafta daha erteledi.

- 4 Mayıs'ta raflarda yerini alacak olan eski first lady Laura Bush'un yazdığı "Spoken From the Heart" adlı kitap büyük bir promosyon patlamasıyla tanıtıldı. Herkesin merakla konuştuğu bölüm ise "9/11" zamanını Laura Bush'un perspektifinden görmek ve Laura Bush'un gençliğinde bir trafik kazasında arkadaşını öldürmüş olması oldu.


- MTV en çok izlenilen ve beğenilen reality dizilerinden "The Hills" ve "The City"nin yeni sezonları başladı. Salı gecelerime Lost'un yanında yeni bir heyecan katıldı.


- Barack Obama'nın ve bir çok ünlünün katıldığı ve her sene yapılan "White House Correspondant Dinner"ında bu sene en çok konuşulan Barack Obama'nın Jay Leno'yla dalga geçmesi oldu.




Şimdilik NY'dan bu kadar, bakalım yeni hafta hepimize neler getirecek....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder