3 Mayıs 2010 Pazartesi

Gerçek Hayattaki "The Game"


Yeni duyduğum bir şirket gerçekten "adrenalin bağımlısı" olan insanların ne kadar da ileri gidebileceğini bana göstermiş oldu. Ultime Realite adındaki Fransız şirket, sizin kaçırılma, uyuşturu kaçırma, Sen nehrinde motorla helikopterlerden kaçma ve bunun benzeri birçok yasal olmayan fantezilerinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Aynı Michael Dougles'ın "The Game" filmindeki gibi farklı farklı senaryolar arasından seçeceğiniz hikayeyi sizin için uyarlayıp, gerçekleştiriyorlar. Kaçırılması öncesi imzalayacağınızı anlaşma sonrası sizi izlemeye başlayacak olan ekip, sizin tamamen beklemediğiniz bir anda kaçırılmanızı gerçekleştiriyor. 10 saate kadar onlar tarafından gizli bir yerde olan hapiste tutulmanız bile mümkün olan senaryolar arasında daha farklı birçok heyecan dolu deneyim daha var. Eğer herşey bittiğinde ne kadar da korktuğunuzu seyretmek isterseniz önceden bunu belirterek sizi aynı zamanda kameraya da almalarını isteyebiliyorsunuz.(Tabi ayrı bir ücret karşılığında)

Bu şirket NY'da değil, eminim burada açılması için bayaaa bir yasal denetimden geçmesi gerekir (Amerikalıların dava açma merakını hepimiz biliyoruz :), ama ben gene de duyduğum bu ilginç Fransız şirketi sizlerle paylaşmak istedim.
Ben böyle bir adrenalin ister miyim? Hayır, açıkcası beni hiç çekmedi.
Çok seveni çıkmaz mı? Bence kesin kaçırılma deneyimini böyle güvenli bir şekilde yaşamak isteyen çok meraklı çıkar.
Tanıdığım birinin kaçırılma kasedini seyretmek ister miyim? Ya hadi biriniz yapsın da izleyelim, gülmekten gerçekten ölürüz herhalde :)

1 yorum:

  1. ABD'de açılması için önce hukuk sisteminin değişmesi gerekir :)

    YanıtlaSil